• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Sikkens je brend s tradicijom dužom od 200 godina, a posvećeni su isporuci najboljih proizvoda, usluga i rezultata. Tvrtka se proširila diljem Europe, Sjeverne Amerike, Azije i Australije, odnosno u čak 80 zemalja u čijim pogonima radi više od 55.000 zaposlenika.

PREPOZNATLJIVOST

Tehnologija i inovativnost miješanja boja ovu tvrtku svrstavaju na sam vrh, a njihov poznati 4041 Color Concept svakodnevno inspirira brojne arhitekte, dizajnere i slikare. Tvrtka Sikkens specijalizirana je i prepoznatljiva na tržištu za industriju automobila.

Izaberite tradiciju. Izaberite Sikkens.

Sikkens garantira najbolje boje i sustave za usklađivanje boja na tržištu te je kao takav prepoznat od strane automobilske industrije. Danas je Sikkens vodeći svjetski proizvođač premaza za automobile i boja, zahvaljujući visokom sjaju, izvrsnoj dubini i izdržljivosti boja.

DIO VEĆE OBITELJI

Sikkens je ponosni član AkzoNobel grupe, najvećeg svjetskog proizvođača boja i ostalih proizvoda za reparaturu vozila.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.