• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Partner broj jedan svakog drva je Sayerlack, talijanska multinacionalna tvrtka koja vodi tržište drvenih premaza te distribuira svoje proizvode u više od 80 zemalja širom svijeta.

PREPOZNATLJIVOST

Inovativnost, kvaliteta, poštivanje okoliša i dosljedna podrška korisnicima obilježja su njihova poslovanja tvrtke Sayerlack, prisutne na tržištu više od 60 godina.

Asortiman brenda Sayerlack čine: poliuretanski lakovi, poliesterski lakovi, vodeni lakovi, nitro lakovi (…)

Sayerlack ispunjava očekivanja kupca u najkonkurentnijim uvjetima pa ako birate izdržljive, birajte Sayerlack.

Inovativnost, kvaliteta, poštivanje okoliša i dosljedna podrška korisnicima obilježja su poslovanja tvrtke Sayerlack. Njihov krajnji cilj je ispuniti očekivanja kupca u najkonkurentnijim uvjetima.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.