• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Od samog osnutka 1947. godine RUPES se istaknuo kao svjetski proizvođač profesionalnih električnih i pneumatskih alata, pribora i vakuumskih sustava za obradu auto karoserija, s naglaskom na polirke, brusilice i usisavače.

Uz odličan omjer cijene i kvalitete i dugogodišnju tradiciju, tvrtka RUPES postala je gotovo nezamjenjiva u autolimarskim i lakirerskim radionicama.

PREPOZNATLJIVOST

Tržišnu prednost sagradili su zbog usredotočenosti na projektiranje i proizvodnju proizvoda koji su u potpunosti usklađeni s propisima o zdravlju i sigurnosti te nude bolju udobnost radnika. Tijekom proteklih godina RUPES je razvio veliki broj patenata i stvorio nekoliko rješenja koja su pridonijela pojednostavljivanju današnjeg rada i praćenja performansi.

Rupes se vodi važnošću udobnosti za korisnika alata pa veliku brigu polaže razvoju električnih i pneumatskih alata koji ne proizvode veliku buku i lagani su za vremenski duže rukovanje. S ovim alatima također lako možete kontrolirati količinu uklanjanja materijala, finoću kod rubnog rada i finoću brušenja.

U svakoj industriji gdje se pojavljuju abrazije površina i uklanjanje materijala, profesionalni sustav odvodnje prašine idealan je način održavanja čistog radnog mjesta uklanjanjem prašine na izvoru, prije nego što ima priliku pobjeći. Ona također služi kao prva linija obrane u zaštiti radnika od udisanja opasnih čestica koje su rezultat brušenja različitih materijala kao što su drvo, metal ili fiberglas (stakloplastika).

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.