• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Roberlo je španjolski proizvođač boja i lakova s 50 godina iskustva na tržištu. Njihov industrijski program idealan je za korištenje na kamionima, brodovima i industrijskim strojevima. Trenutno imaju 15 podružnica i prisutni su u više od 100 zemalja diljem svijeta.

PREPOZNATLJIVOST

Od samog početka, tvrtku karakteriziraju stalna potraga za inovacijama te progresivna poboljšanja proizvoda i metoda proizvodnje. Također tvrtka mnogo ulaže kako bi svi proizvodi bili ekološki prihvatljivi i sigurni za okoliš.

Roberlo je razvio dva svoja sustava miješanja na bazi otapala DICROM i UCROM, koristeći najnoviju tehnologiju na polju pigmenata.

Roberlo program industrijskih boja služi za kamione, brodove i ostala industrijska vozila. Njihov poznati industrijski sustav boja DISOLAC sačinjen je od 26 baza i više od 30 veziva, što omogućuje stvaranje više od 9.000 boja.

Autoprogram sadrži kitove, brusne spužve, boje za branike, jedno komponentne sprejeve, PVC doze i pištolje za lakiranje Sagola.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.