• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Prodyver je talijanska tvrtka koja svojim asortimanom nudi široke mogućnosti za industriju popravaka i remonta, mehanike, garažne i industrijske zahtjeve. Prodyver u potpunosti pokriva bogato talijansko autoindustrijsko tržište, dok 40% prometa distribuiraju u 43 zemlje.

To da su Talijani znani po kvalitetnom dizajnu nije tajna pa i tvrtka Prodyver osim u kvalitetu i bogate performanse svojih proizvoda, puno ulaže u privlačne ambalaže čiji ih je uspjeh potaknuo da razrade tri glavna brenda: Prodyver, Contebo i Dipros.

PREPOZNATLJIVOST

Prodyver je glavni dobavljač zaštitnih i maskirnih papira za pripremu lakiranja i za hrvatsko tržište, a odabirom kompletne ponude zaštitnih folija i traka te krpa za brisanje za autoreparaturu, jednostavno ne možete pogriješiti.

Prodyver zaštitne folije i trake koristimo u svim situacijama u kojima je potrebna otpornost i nepropusnost, s velikom fleksibilnošću upotrebe. Ova je marka zbog svoje kvalitete u pripremanju vozila za reparaturu poznata u cijelom svijetu.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.