• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

Više o namaZAGREBPROKROM d.o.o.

Tvrtka Zagrebprokrom d.o.o. na tržištu je prisutna 29 godina kao uvoznik i distributer boja, lakova, alata i svih pratećih materijala te ostalih proizvoda za autoreparaturu. Ekskluzivni smo distributer nizozemske multinacionalne kompanije AkzoNobel, najvećeg svjetskog proizvođača boja i lakova za razne industrije i potrošače širom svijeta.

Danas imamo oko 30% udjela na domaćem tržištu, što su rezultati kvalitetnog materijala koji prodajemo i kvalitetne usluge koju nudimo našim kupcima. U svrhu educiranja svojih tehničara i klijenata te upoznavanja sa stalnim promjenama i novitetima u industriji tvrtka je izgradila trening centar u Benkovcu koji ispunjava najsuvremenije tehnološke i sigurnosne uvjete.

Iz svoje ponude izdvajamo AkzoNobel brendove, Sikkens, Lesonal i Dynacoat, te program za drvo talijanskog proizvođača Sayerlack. Uz spomenute, nudimo proizvode i drugih brendova poput 3M čiji smo vodeći distributer u Hrvatskoj, zatim Rupes, Devilbiss, Chemicar i Prodyver, pokrivajući tako sve cjenovne i kvalitetne segmente.

Osim preko centrale koja se nalazi na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, tvrtka Zagrebprokrom d.o.o. posluje preko svojih poslovnica u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru te s distributerima za regiju Slavonije.

Naš napredakPOVIJEST TVRTKE

1989

Osnovana je tvrtka Zagrebprokrom d.o.o.

MISIJA
Naša misija je konstantno pratiti dinamične tržišne trendove i pružati potpunu, te prije svega kvalitetnu uslugu našim klijentima u ovoj industriji, kako bi partnerskom suradnjom unaprijedili poslovanje i održali željenu razinu kvalitete na kojoj radimo već dugi niz godina.

VIZIJA
Biti vodeći dobavljač boja i ostalih pratećih materijala u industriji te konstantno unaprjeđivati poslovanje i težiti izvrsnosti i zadovoljstvu naših klijenata.

1990

Postajemo ekskluzivni distributer kompanije AkzoNobel

Ekskluzivni smo distributer nizozemske multinacionalne kompanije AkzoNobel, najvećeg svjetskog proizvođača boja i lakova za razne industrije i potrošače širom svijeta.
2010

Otvaramo trening centar u Benkovcu

U svrhu educiranja svojih tehničara i klijenata te upoznavanja sa stalnim promjenama i novitetima u industriji tvrtka je izgradila trening centar u Benkovcu koji ispunjava najsuvremenije tehnološke i sigurnosne uvjete.
2018

Danas imamo oko 30% udjela na domaćem tržištu

Iz svoje ponude izdvajamo AkzoNobel brendove, Sikkens, Lesonal i Dynacoat, te program za drvo talijanskog proizvođača Sayerlack. Osim spomenutih, nudimo proizvode i drugih brendova poput 3M čiji smo vodeći distributer u Hrvatsko, zatim Rupes, Devilbiss, Chemicar i Prodyver, pokrivajući tako sve cjenovne i kvalitetne segmente.

NajboljaTEHNIČKA PODRŠKA

akzonobel-mixit-pro

AN MIXIT PRO

Program za pretraživanje receptura

Mixit pro online je program koji vam omogućava pretraživanje receptura boje u AkzoNobel bazi podataka za brendove Sikkens, Lesonal i Dynacoat. MIXIT-u se može pristupiti putem interneta na računalu, ali i na pametnim telefonima i tabletima (iOS, Android i Windows). …

AUTOMATCHIC VISION

Uređaj za procjenu nijanse boje

Tražite li uređaj iz snova kojim možete lako baratati i s potpunom preciznošću očitati određenu nijansu boje? Upravo ste ga pronašli, a to je Sikkensov Automatchic Vision, profesionalni čitač boja koji automatski snima točan ton boje i prosljeđuje tu informaciju na osobno računalo.

color-scala-pro

COLORSCALA PRO

Dokumentacija za određivanje boja

Da bi vaša lakirnica bila profitabilna, trebat ćete više od prave boje. S novom Sikkensovom ColorScala Pro špricanom dokumentacijom za određivanje boja, od sada se lakše i brže snalazite u različitim nijansama. Saznajte prednosti Sikkensove ColorScale Pro.