• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Lesonal razumije vašu potrebu za brzinom. Tvrtka se vodi onom starom da je vrijeme novac i iz iskustva zna da vaši klijenti žele svoj automobil natrag još – jučer. Naravno da zbog brzine sušenja laka ne možete žrtvovati kvalitetu, ali s bojama i lakovima za autoreparaturu tvrtke Lesonal, o tome ne trebate brinuti jer dobivate oboje.

PREPOZNATLJIVOST

Današnji Lesonal nastavlja dugu povijest i nudi napredne bojne premaze s izvanrednim trajnim bojama. Napredni alati za boju omogućit će vam jednostavni odabir i laku primjenu, čak i kada se nalazite u situaciji da vam je prvi put.

Ako želite vidjeti razliku u svojoj lakirnici, onda svakako birajte Lesonal.

Lesonal je prirodan izbor za auto servise i lakirnice koje zahtijevaju visokokvalitetan sustav boja po konkurentnoj cijeni. Lesonal nudi kompaktan, sveobuhvatan asortiman proizvoda za reparaturu automobila, koji vam omogućava da obavite sve vrste popravaka, pritom štedeći vrijeme, novac i prostor u vašoj radioni.

DIO VEĆE OBITELJI

Lesonal je član AkzoNobel grupe, najvećeg svjetskog proizvođača boja i ostalih proizvoda za reparaturu vozila.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.