• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Jednostavan za upotrebu. Najbolje podudaranje boja. Dobra vrijednost za novac. Ovo su tri razloga zbog kojih ćete upravo Dynacoatu dati prednost pred drugim tvrtkama.

Bez obzira kojom vrstom slikarskog posla se bavili, obožavat ćete Dynacoat proizvode jer su dizajnirani da rade zajedno, dajući brze, točne i pouzdane rezultate.

PREPOZNATLJIVOST

DYNACOAT posjeduje izuzetno veliki broj nijansi i točnost receptura uz povoljnu cijenu i minimalnu potrošnju boje.

Izaberite Dynacoat i doživite što Dynacoat može učiniti za vaše poslovanje.

Dynacoat je poznat u autoindustriji po kvalitetnim reparaturnim proizvodima i temelji svoje poslovanje na najnovijim inovacijama u modularnosti, istraživanjima novih materijala i bojanju s vodenim raspršivanjem.

DIO VEĆE OBITELJI

Poslovanje tvrtke DYNACOAT temelji se na etabliranoj tehnologiji tvrtke AkzoNobel.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.