• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Tvrtka je osnovana davne 1888. godine, kada je liječnik dr. Allen DeVilbiss iz Ohia kombinirao žarulju, neke cijevi i bazu ulja, kako bi stvorio prvi atomizator za zdravstvenu zaštitu.

Originalni pištolj za prskanje nastao je 20-ak godina kasnije, a upravo tehnologija ovog doktora pokazala se kao revolucionarni dodatak aplikacijama za premaz boja i lakiranje prilikom završne obrade automobila.

Koliko je DeVilbissov raspršivač utjecao na napredak automobilske industrije govori informacija da se po upotrebi raspršivača vrijeme sušenja laka smanjilo s tjedan dana na sat vremena, a ručno bojenje zamijenilo se prskanjem, što je ujedno doprinijelo većoj produktivnosti u proizvodnji.

Zašto odabrati DeVilbiss?
Osim što osiguravaju izvrsno raspršivanje lakova što dovodi do savršenih stakleno obojenih završnih obrada, tvrtka predstavlja standard za doradu raspršivača boja kroz svoja svakodnevna istraživanja i razvoj.

PREPOZNATLJIVOST

Danas DeVilbissov tim inženjera koristi iste alate koji se koriste za razvoj NASCAR sustava sagorijevanja, baš kao i kod NASA-inih sustava za sagorijevanje u space shuttleovima.

U ponudi DeVilbissa možete potražiti kompletan pribor i opremu za spajanje i čišćenje te manometre i mlaznice.

Devilbiss pištolji za bojenje kombiniraju performanse, prilagodljivost i izdržljivost punog mlaza s laganim dizajnom i preciznim sustavom isporuke koji je savršen za pametne i mikro popravke.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.