• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

ColorItalia je još jedna talijanska tvrtka koja posjeduje vlastiti laboratorij te se fokusira na istraživanje i razvoj novih proizvoda i proizvodnih procesa. Tvrtka naglasak stavlja na bojila za glazure, a njihov proizvod u koji smo se uzdali mi i naši mnogobrojni klijenti je nitro razrjeđivač, univerzalno otapalo visoke kvalitete za razne namjene u kućanstvu i proizvodnji.

PREPOZNATLJIVOST

ColorItalia nitro-sintetička sredstva omogućuju postupno isparavanje što doprinosi sjaju i kompaktnosti cakline. S nitro razrjeđivačima ne trebate brinuti o “maglastom efektu” na laku, baš kao ni o zdravlju budući da ova otapala nisu opasna za okoliš i za radnike.

ColorItalia univerzalni nitro razrjeđivač je smjesa organskih otapala. Koristi se za razrjeđivanje nitro i sličnih premaza, odmašćivanje metala prije upotrebe premaza te za pranje pribora.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.