• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

Pod brendom Finixa, belgijska tvrtka Chemicar unazad 40-ak godina dizajnira i razvija visoko kvalitetne, potrošne materijale i opremu za autoreparaturu.

Ako ste u potrazi za samoljepljivim trakama, diskovima za poliranje, brusnim spužvama, dozama za boje, stalcima za lakiranje i sličnom opremom, iz dugogodišnjeg iskustva znamo, u potrazi ste za Chemicarom.

PREPOZNATLJIVOST

Chemicar djeluje preko mreže trgovaca širom svijeta, a svoje trgovine ima u gotovo 100 zemalja. Za informiranje o njihovoj tehnologiji i proizvodima i napredovanje u ovoj branši, tvrtka za klijente i suradnike često organizira obuke u svom edukacijskom centru.

Tvrtka je specijalizirana za alate za montažu i rastavljanje, alate za čišćenje i zaštitu, spremne kabine za boju, materijale za pripremu prije bojenja, setove za popravak i promotivne artikle.

Osigurajte savršenu površinu i sjaj boje baš svakog vozila koje vam dođe pod ruke zahvaljujući Chemical setu za reparaturu.

S Finixa kompletom materijala za pripremu karoserije za bojanje, sigurni ste da će cijeli proces obrade proći kako ste zamislili. Sigurni ste i vi i auto.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.