• Slavonska avenija 26/7, 10 000 Zagreb

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE tvrtke Zagrebprokrom d.o.o.

O PARTNERU

3M je iskusna multinacionalna kompanija poznata po svojim inovacijama i kvaliteti, a koja trenutno zapošljava više od 90.000 osoba diljem svijeta te ima više od 55.000 proizvoda za različite industrije, od zdravstva, transporta, komunikacija, energetike, elektronike, sve do dizajna i autoindustrije.

PREPOZNATLJIVOST

Program za autoindustriju i Marine program uključuje voskove i sredstva za poliranje, tretmane za unutrašnjost i zaštitu od korozije ispod šasije, kompozitne materijale, brusna sredstva i zaštitne folije za automobile i plovila.

Svojim inovativnim proizvodima, 3M stalno doprinosi razvoju spomenutih industrija.

Program za autoindustriju uključuje voskove i sredstva za poliranje, tretmane za unutrašnjost i zaštitu od korozije ispod šasije, kompozitne materijale, brusna sredstva i zaštitne folije za automobile.

Marine program uključuje voskove i sredstva za poliranje, tretmane za unutrašnjost i zaštitu od korozije, kompozitne materijale, brusna sredstva i zaštitne folije za plovila.

TEHNIČKA PODRŠKA

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove poruke osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje, prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.